PéTer

Családi pénzügyi tervező

PéTerről

Kicsoda PéTer?

Egy Pénzügyi Tervező táblázat, a Fundamenta-Lakáskassza ingyenes pénzügyi tervező segédlete.

Bizonyára Ön is találkozott már különböző személyes pénzügyi tervező, kiadásokat kezelő vagy azokat rögzítő alkalmazásokkal. Ezek mind-mind alkalmasak arra, hogy az aktuális költségeinket vezessük, vagy a havi- és éves pénzügyeinket nagy vonalakban átlássuk. Ezen alkalmazások legtöbbje viszont egy dologra ritkán használható, ez pedig a családok havi költségeinek megtervezése, és folyamatos nyomon követése. PéTer ebben nyújt tehát segítséget Önnek.

Miben segít a PéTer?

Használatával átláthatóvá válnak a család pénzügyei. Havi és éves szinten is pontos képet kaphat arról, hogyan áll a költségvetése, mikor milyen változtatásokra lehet szüksége a pénzügyeinek
tervezése során.
A hónapokon belüli változások követése, az állandó és változó költségek szétválasztása és a havi és éves szintű összesítések Önnek is segítenek abban, hogy pénzügyeit még tudatosabban, még átláthatóbban és egyszerűbben tudja menedzselni.

Milyen költségekkel jár a PéTer használata?

Használata teljesen ingyenes és későbbiekben sem válik fizetőssé. Nincsen teszt- vagy próbaidőszak, Ön bármeddig korlátlanul és költségmentesen igénybe veheti.

Milyen programot kell letöltenem a használatához?

PéTer egy MS Excel formátumú táblázat, használatához csupán Microsoft Office szoftvercsomag megléte szükséges a számítógépén.

Több személy pénzügyeit is kezelhetem?

Amennyiben egy háztartásban élnek és együtt kezelik a bevételeket és kiadásokat, úgy egyetlen táblázatban akár több forrásból érkező jövedelmeket is vezethet. Külön vezetett családi kassza esetén érdemes külön táblázatot használni.

Hogyan történik a táblázat megújítása?

Terveink szerint a táblázatot folyamatosan frissítjük és optimalizáljuk, így a regisztráltak számára év végén ingyenesen elküldjük a táblázat legújabb frissítését.

Fundamenta-Lakáskassza Zrt. 2018