Group 12

Kicsoda PéTer?

Egy Pénzügyi Tervező táblázat, a Fundamenta-Lakáskassza ingyenes segítsége a kiadások és bevételek rendszerezéséhez.

Bizonyára találkoztál már pénzügyi tervező, kiadásokat kezelő vagy rögzítő alkalmazásokkal. Ezek mind-mind alkalmasak arra, hogy a költségeinket vezessük, vagy a havi- és éves pénzügyeinket nagy vonalakban átlássuk. Ezen alkalmazások legtöbbje viszont ritkán használható a családok havi költségeinek megtervezésére és folyamatos nyomon követésére. PéTer ebben nyújt segítséget Neked.

Group 12

Miben segít a PéTer?

Átláthatóvá teszi a család pénzügyeit.

Havi és éves szinten is pontos képet ad arról, hogyan áll a költségvetésed, mikor milyen változtatásokra lehet szükséged pénzügyeid tervezése során.

A hónapokon belüli változások követése, az állandó és változó költségek szétválasztása, és a havi és éves szintű összesítések segítenek abban, hogy pénzügyeidet még tudatosabban, még átláthatóbban és egyszerűbben menedzseld.

Milyen költségekkel jár a PéTer használata?

Milyen költségekkel jár a PéTer használata?

Teljesen ingyenes, később sem válik fizetőssé. Nincsen teszt- vagy próbaidőszak, bármeddig korlátlanul és költségmentesen igénybe veheted.

Milyen programot kell letöltenem a használatához?

Milyen programot kell letöltenem a használatához?

PéTer egy MS Excel formátumú táblázat. Csak a Microsoft Office szoftvercsomag szükséges.

Több személy pénzügyeit is kezelhetem?

Amennyiben egy háztartásban éltek, és együtt kezelitek a bevételeket és kiadásokat, úgy egy táblázatban akár több forrásból érkező jövedelmeket is vezethettek.

Külön vezetett családi kassza esetén érdemes külön táblázatot használni.

Hogyan frissül a táblázat?

Terveink szerint a táblázatot folyamatosan frissítjük és optimalizáljuk. A regisztráltak számára év végén ingyenesen elküldjük PéTer legújabb frissítését.

Group 13bg Frame 58